Polițist, în stare gravă după ce a fost lovit de o mașină în care se aflau traficanți de droguri

672
Polițist, în stare gravă după ce a fost lovit de o mașină în care se aflau traficanți de droguri - poli-1515771714.jpg

Articole recomandate

Un polițist din Timișoara a fost lovit de o mașină în care se aflau trei traficanți de droguri care încercau să fugă, în urma unui flagrant. Polițistul a fost luat pe capotă și aruncat, fiind lovit grav în zona capului. Cei trei au fost prinși, audiați și reținuți pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată, scrie News.ro.


Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al DIICOT, procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei bărbați, Ebetiuc Mircea Fabian, Șerban David și Șerbănică Alexandru Ionuț pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată.

Cei trei "au fost surprinși in flagrant, în timp ce încercau să tranzacționeze 1.122 comprimate MDMA și 73 fragmente de comprimate MDMA, a căror valoare pe piața neagră, în zona dealerilor de droguri, este de aproximativ 52.000 de lei".

"La momentul surprinderii în flagrant inculpații, cu scopul de a se sustrage de la urmărirea penală, au încercat să fugă cu autoturismul lovind lucrătorul de poliție aflat în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, acesta din urmă fiind luat pe capota autoturismului și aruncat, în urma impactului prezentând lovituri în zona cranio-cerebrală", se arată în comunicat.

În urma perchezițiilor de vineri, pe raza municipiului Timișoara, la domiciliul celor trei au mai fost identificate și ridicate 32 comprimate MDMA, 73 fragmente de comprimate MDMA, 188,10 grame cannabis, precum și bunuri destinate preparării drogurilor pentru consum (grinder și cântar electronic) și 2.100 de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri.

În urma cercetărilor făcute în cauză a rezultat că cei trei bărbați fac parte dintr-un grup infracțional organizat specializat în traficul intern și internațional, comercializarea și consumul de droguri de risc și mare risc.

"Liderul grupării a preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internațional. Ulterior, atât el, cât și ceilalți membri (studenți) care au aderat la grupare , le-au distribuit pe raza județelor Timiș, Mehedinți, Caraș-Severin și Arad", se mai arată în comunicat.

Cei trei bărbați urmează a fi prezentați Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9969 secunde