Polițist din Topraisar, bătut în plină stradă de doi frați

715

Articole de la același autor

Un polițist și un agent de pază au fost călcați în picioare de doi scandalagii, în satul Movilița. Omul legii intervenise să aplaneze un scandal într-o discotecă din localitate, numai că a căzut chiar el victimă violențelor.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, Adrian Dochie, agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Topraisar, împreună cu un angajat al unei firme specializate de pază, au fost sesizați de către administratorul unei discoteci din satul Movilița să intervină pentru aplanarea unei altercații produse în localul respectiv.
După aplanarea conflictului și la finalizarea cercetărilor efectuate la fața locului, agentul de poliție a fost acostat de către doi tineri. Indivizii au început să îl amenințe și să îl înjure pe polițist, după care au tăbărât cu pumnii asupra lui. L-au lovit de mai multe ori în față, trântindu-l la pământ, însă nu au renunțat să îl lovească. În apărarea omului legii au sărit mai mulți martori, însă agresorii nu au renunțat. S-au urcat în mașină și au încercat să îl calce pe polițist și pe cei care l-au apărat. În aceste condiții, agentul Adrian Dochie a scos pistolul și, după efectuarea mai multor somații verbale, a început să tragă, în apărarea sa, în direcția autoturismului.
Cei doi agresori au fost identificați ca fiind frații Viorel Vasilescu, de 29 de ani, și Ștefan Vasilescu, de 23 de ani, ambii din Amzacea. Indivizii au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, urmând ca procurorii să dispună dacă vor cere sau nu instanței cercetarea lor în stare de arest.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Stire din Eveniment : Accident rutier grav, la intrarea în Lazu
Pagina a fost generata in 1.9777 secunde