Polițist din Constanța, reținut pentru luare de mită!

370
1
Polițist din Constanța, reținut pentru luare de mită! - arest04190200-1434042757.jpg

Articole de la același autor

Un agent de poliție din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța a fost reținut, ieri, de procurorii constănțeni pentru comiterea infracțiunii de luare de mită. Polițistul Liviu Buta este acuzat, alături de un alt coleg de-al său, că au facilitate furturile din Portul Constanța. 


"În luna aprilie 2015, inculpatul BUTA LIVIU împreună cu un alt lucrător de poliție din cadrul aceleiași structuri, în prezent trimis în judecată, a primit de la o persoană implicată în activitatea de furt de produse petroliere provenite de la vagoanele-cisternă manevrate în Portul Constanța, o cantitate determinată din aceste produse, astfel încât inculpații polițiști să nu își îndeplinească în mod corespunzător atribuțiile de serviciu, în sensul de a le permite, în continuare, "hoților" să sustragă combustibili din Portul Constanța", spun procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Astăzi, Liviu Buta a ajuns în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Completul de judecată a decis să îl trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.  


Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis? N-ai resurse... Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Zi cu emoții pentru Elena Udrea!
Pagina a fost generata in 0.4197 secunde