Polițist constănțean, ales în conducerea Sindicatului Național al Agenților de Poliție

235
Polițist constănțean, ales în conducerea Sindicatului Național al Agenților de Poliție - avasilcaidanieldreaptacrop-1350977457.jpg
În perioada 19 - 21 octombrie, la Iasi a avut loc Conferința Națională a Sindicatului Național al Agenților de Poliție. La aceste lucrări au participat 120 de reprezentanți ai celor 31 de birouri teritoriale, membrii Biroului Executiv Central cât și invitați din partea Ministerului Administrației și Internelor 

Tema Conferinței Naționale a fost "Polițistul Român...aliat de încredere a cetățeanului?" și a fost dezbătură după ce polițiștii prezenți au prezentat starea de fapt, așa cum nu se vede din birourile somptuoase ale factorilor decizionali. Astfel, reprezentanții polițiștilor au încercat să reliefeze faptul că cetățenii nu pot să beneficieze de un serviciu de calitate.

Principalul subiect care a născut controverse s-a referit la modul în care se cheltuiesc banii publici în cadrul MAI. "În acest sens am demonstrat că din sumele de bani pentru compensațiile de chirie achitate anual către personalul M.A.I. s-ar putea achiziționa între 250-300 de apartamente. În acest sens, propunerea organizației noastre a fost de a se stabili pe fiecare județ în parte o sumă fixă, indiferent dacă este vorba de ofițeri sau agenți de poliție, care să fie achitată în contul locuinței", ne-au transmis sindicaliștii.

În cadrul întrunirii au fost aleși și doi noi membri ai Biroului Executiv Central al SNAP, unul dintre aceștia fiind Daniel Avasilcăi, liderului Biroului Teritorial Constanța, care activează în cadrul Postului de Poliție Pecineaga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.392 secunde