Polițist beat, implicat într-un accident cu mașina de serviciu

1682
Polițist beat, implicat într-un accident cu mașina de serviciu - 978x082122100-1525953407.jpg

Articole recomandate

Un polițist a fost implicat într-un accident cu mașina de serviciu în județul Cluj. După ce a intrat cu autoturismul într-un cap de pod, agentul a plecat acasă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. A raportat șefilor incidentul a doua zi. Chiar și așa, etilotestul a arătat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, scrie romaniatv.net

"Autoturismul marca Dacia Logan, aflat în dotarea Secției 8 Poliție Rurală Huedin, a fost avariat în urma unui eveniment rutier, soldat numai cu pagube materiale, produs la data de 7 mai a.c., în jurul orei 22.00, pe D.J. 108 C, în localitatea Mărgău, din județul Cluj, în timp ce era condus dinspre localitatea Scrind-Frăsinet spre Huedin", informează IPJ Cluj, citat de stiridecluj.ro.

Mașina de poliție a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pod. Șoferul, polițist la Secția Rurală Huedin, nu a raportat evenimentul până a doua zi, dimineața, când a și fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost sancționat contravențional și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus în cauză efectuarea de verificări față de polițistul aflat la volan, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3756 secunde