Polițist arestat după ce a fost prins furând țigări din transportul cu tutun de contrabandă pe care trebuie să îl supravegheze

528
Polițist arestat după ce a fost prins furând țigări din transportul cu tutun de contrabandă pe care trebuie să îl supravegheze - politie86672200-1528549931.jpg
Conducerea Poliției Buzău a început o anchetă după ce un polițist de la postul din localitatea Pârscov a fost prins în flagrant în timp ce fura țigări dintr-un transport de tutun de contrabandă pe care trebuie să îl supravegheze. Polițistul se află în arestul IPJ Buzău.

Potrivit anchetatorilor, ofițerii DGA au fost cei care au organizat acțiunea de prindere a polițistului, însă au participat și ofițeri din cadrul IPJ Buzău și procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că polițistul de la postul de poliție din localitatea Pârscov avea misiunea de a asigura siguranța unui transport de tutun de contrabandă care urma să fie distrus. Polițistul și-ar fi însușit o parte din țigarete și ar fi permis și transportatorilor să susutragă din pachetele cu tutun ce urmau să fie distruse.

Polițistul a fost reținut și apoi arestat, el aflându se în centrul de reținere și arrest din cadrul IPJ Buzău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2893 secunde