Polițist accidentat în timp ce efectua cercetări la un alt eveniment rutier

180
Polițist accidentat în timp ce efectua cercetări la un alt eveniment rutier - olt10297400-1555234516.jpg

Articole recomandate

Un polițist care efectua cercetări la un eveniment rutier și alte două persoane au fost accidentate de o mașină al cărui șofer a pierdut controlul direcției de mers, a anunțat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.


Aceasta a precizat că accidentul s-a produs sâmbătă, pe DN 65, la Priseaca, în condiții de ploaie, iar polițistul nu a necesitat internare.

"Pe Drumul Național 65, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism din direcția Pitești către Slatina, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism și cu o platformă, care se aflau în afara părții carosabile. Platforma era staționată în vederea ridicării acelui autoturism, implicat anterior într-o tamponare. În urma evenimentului, trei persoane au fost accidentate, printre care și un polițist, care era prezent în locul respectiv în vederea stabilirii împrejurărilor producerii unui alt eveniment rutier, soldat cu pagube materiale", a spus Alexandra Dicu.

În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.418 secunde