Poliția Rutieră și-a luat radare cu laser

359
2
Poliția Rutieră și-a luat radare cu laser - radarlasere-1454856345.jpg

Articole recomandate

Opt aparate radar de tip LTI 20-20 TruCAM au intrat în dotarea Poliției Române. Modelele au cameră video HD de înaltă fidelitate și un laser integrat, fiind cel mai performant aparat de măsurare a vitezei disponibil astăzi. Aparatul adună pe cardul de memorie înregistrări video, fotografii HD detaliate, ce pot cuprinde marca mașinii, plăcuța de înmatriculare și chiar trăsăturile faciale ale conducătorului auto.


Cu ajutorul lor, polițiștii rutieri, care au fost instruiți în cadrul unor cursuri în ceea ce privește utilizarea aparaturii, vor acționa pentru combaterea eficientă a vitezei excesive pe șosele și preîntâmpinarea acci-dentelor de circulație.


Astfel, polițiștii Secției de Poliție Autostrăzi din cadrul Inspectorului General al Poliției Române vor folosi un astfel de aparat radar tip pistol, având în vedere valorile de trafic în creștere și vitezele de deplasare a autovehiculelor care circulă pe aceste artere rutiere.


Celelalte 7 aparate au fost distribuite către struc-turile rutiere din cadrul D.G.P.M.B. și Inspectoratelor de Poliție ale Județelor Argeș, Bacău, Brașov, Suceava, Prahova, Timiș, unde se înregistrează valori mari de trafic, în special la sfârșit de săptămână sau în perioada sărbătorilor sau rețeaua rutieră este caracterizată printr-un trafic intens, în special pe perioada sezonului estival/sărbătorilor de iarnă (cu ocazia revenirii în țară a cetățenilor români care au reședința normală pe teritoriul statelor membre U.E.).


Comentează știrea

adevar
8 februarie 2016
adevar

Politia romana a invatat cumva sa spuna unde se depun plangeri de viol ca la ei au spus ca nu se depun .

teo
8 februarie 2016
politia

cu radarul am inteles - dar cum opresc masinile ,tot cu burta ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7323 secunde