Poliția rutieră, la datorie! Pentru ce se mai dau dosare penale

190
Poliția rutieră, la datorie! Pentru ce se mai dau dosare penale - ddd-1580467546.jpg

Articole de la același autor

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat o femeie, de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus o autoutilitară, pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 ianuarie, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, în localitatea Săcele, având suspendat dreptul de a conduce pentru perioada în curs.

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Gării din localitatea Casicea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că numerele de înmatriculare ale vehiculului în cauză erau false.

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Amurgului din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3923 secunde