Poliția Rutieră Constanța, în acțiune. Șoferii penali, trași pe dreapta

377
1
Poliția Rutieră Constanța, în acțiune. Șoferii penali, trași pe dreapta - soferipenali-1478884085.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliție Târgușor, au depistat un șofer în vârstă de 48 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 222, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 


Nu este singurul sancționat de rutieriști. Un tânăr de 19 ani, din orașul Hârșova, a fost prins de polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea, pe DN 2A, chiar în timp ce conducea un autoturism cu numerele de circulație provizorii expirate. 


Nici condusul în stare de ebrietate nu rămâne fără ecou. 


Ieri, în miez de noapte, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa și cei ai Serviciului Rutier au depistat un participant la trafic, în vârstă de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Veterani din Lipnița, fiind sub influența băuturilor alcoolice.


La aceeași dată, în jurul aceleiași ore și pe aceeași stradă, polițiștii constănțeni au dat de urma unui tânăr șofer, de 27 de ani, care s-a urcat băut la volan.
 
Pentru faptele lor, șoferilor indisciplinați le-au fost întocmite dosare penale. 


Comentează știrea

Annet
10 decembrie 2016
împrumut de finanțare

împrumut de finanțare În această nouă sfârșitul anului 2016, directorul general Christian Aulagnier ma Dl Președinte banca BNP Paribas Vreau sa ajut oamenii care au nevoie și au adus bucurie în inimile lor. Financiară și de a vă ajuta să rezolve problemele financiare, care sunt respinse de către instituțiile financiare într-o cerere de împrumut. Din acest motiv, ele oferă împrumuturi variind de la 2.000 € la 5,000.000 €, cu o rată de 3% pe an. vă mulțumesc pentru înțelegere că Dumnezeu ne-aide.contacter e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4217 secunde