Poliția Locală, acuzată de înșelăciune! Replica Poliției Române este halucinantă

Luni, 30 Octombrie 2017, 10:15
22659
Un polițist din Constanța a depus, în urmă cu șase luni, o plângere penală, înaintată Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratului General al Poliției Române, în care acuză personalul Poliției Locale de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale, în mod continuat și în concurs real, beneficiind de circumstanțe agravante.

Polițistul Dan Georgescu a fost chemat, recent, la sediul IGPR, pentru a da declarații cu privire la plângerea depusă.

Inițial, nici MAI și nici IGPR nu au binevoit să ofere un punct de vedere în această privință. Tocmai de aceea, cotidianul "Cuget Liber" a trimis o solicitare celor două instituții, pentru a afla un punct de vedere în legătură cu asemănările izbitoare dintre autospecialele Poliției și mașinile Poliției Locale, dar și între uniformele celor două instituții. Răspunsul IGPR nu a întârziat să vină, dar din păcate, nu are nicio legătură cu întrebările adresate în solicitare.

"Organizarea și funcționarea Poliției Române și statutul polițistului sunt reglementate de Legea nr. 218/2002 și de Legea nr. 360/2002. Legea nr. 155/2010 reglementează organizarea și funcționarea Poliției Locale. De asemenea, frecvent, sunt remise reprezentaților mass-media materiale de presă, prin care sunt precizate diferențele dintre cele două instituții, atât din punct de vedere al uniformei, cât și al competențelor".

Dragi cititori, concluziile le trageți singuri…

Pagina a fost generata in 0.2186 secunde