Poliția Locală, acuzată de înșelăciune! Replica Poliției Române este halucinantă

22814
6
Poliția Locală, acuzată de înșelăciune! Replica Poliției Române este halucinantă - politia-1509351334.jpg

Articole de la același autor

Un polițist din Constanța a depus, în urmă cu șase luni, o plângere penală, înaintată Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratului General al Poliției Române, în care acuză personalul Poliției Locale de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale, în mod continuat și în concurs real, beneficiind de circumstanțe agravante.

Polițistul Dan Georgescu a fost chemat, recent, la sediul IGPR, pentru a da declarații cu privire la plângerea depusă.

Inițial, nici MAI și nici IGPR nu au binevoit să ofere un punct de vedere în această privință. Tocmai de aceea, cotidianul "Cuget Liber" a trimis o solicitare celor două instituții, pentru a afla un punct de vedere în legătură cu asemănările izbitoare dintre autospecialele Poliției și mașinile Poliției Locale, dar și între uniformele celor două instituții. Răspunsul IGPR nu a întârziat să vină, dar din păcate, nu are nicio legătură cu întrebările adresate în solicitare.

"Organizarea și funcționarea Poliției Române și statutul polițistului sunt reglementate de Legea nr. 218/2002 și de Legea nr. 360/2002. Legea nr. 155/2010 reglementează organizarea și funcționarea Poliției Locale. De asemenea, frecvent, sunt remise reprezentaților mass-media materiale de presă, prin care sunt precizate diferențele dintre cele două instituții, atât din punct de vedere al uniformei, cât și al competențelor".

Dragi cititori, concluziile le trageți singuri…

Comentează știrea

Muresan
30 octombrie 2017
Cautati un specialist

Domnilor, cand ati facut ultimul control psihologic? Ati incercat si unul psihiatric? Dle Georgescu si Hulubei, aveti o obsesie maniaco-depresiva, urgentati controlul si nu amanati tratamentul!!

vicentiu
31 octombrie 2017
wow

are dreptate! sseamana ale drequ masini....izbitor de tare! normal ca chiorii fac confuzii! georgescu mai bine ar merge la oftalmolog.

ghe carmen
1 noiembrie 2017
ciudatel

Nea DEONTOLOGU MARTALOGU REPORTOLOGU - CE ASEMANARE DICLESTI MATALE INTRE MASINILE DE POLITIE ??? A, CRED CA MARCA E DE VINA, AMBELE SUNT DACIA !!!SI APROPO, CAM CAT E SCOALA ACUM LA MILITIE ??? 1 AN ??? PAI MAI DEONTOLOGU L:U PESTE, SI O AMARATA DE POSTLICEALA SE FACE IN 3 ANI, DECI CARE-I SUPER SCOLARIZAREA MILITIENILOR ???

un oarecare
2 noiembrie 2017
cine face de rusine politia

Baaaaa Georgescule!!!!! da o cautare si vezi cine face de rusine politia romana! Nu stiu daca gasesti stiri despre locala, in schimb despre marea politie romana.....este plina presa! Valabil si pentru tine, Ciulubei! https://www.replicaonline.ro/diicot-comisar-sef-de-politie-propus-spre-arestare-334767/

jurnal
3 noiembrie 2017
pentru georgescu si hulubei

https://www.replicaonline.ro/politist-amendat-pentru-o-parcare-demna-de-categoria-parchez-ca-un-bou-334983/

un cetatean ingrijorat
15 ianuarie 2018
poftim, Geogescule

Jurnalistul susține că Emanuel Rene Vornicu, șeful polițistului pedofil Eugen Stan, era persoana pe care Gabriel Oprea o contacta pentru a-l informa asupra traseului pe care urma să îl parcurgă, care ulterior îl suna pe Eugen Stan, care avea sarcina de a organizat traseul fostului ministru Gabriel Oprea."Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele 1,2 și 6, adică exact pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea. Din acest motiv, era omul de încredere al lui Oprea, care-l suna personal si-l anunța că trebuie să meargă încolo și-ncoace. Emanuel Rene Vornicu îl folosea pe Eugen Stan pe post de om de încredere, inclusiv de șofer personal. Pe Eugen Stan îl puteai găsi în majoritatea timpului în intersecțiile apropiate de sediul MAI, dirijând circulația. Era permanent la dispoziția lui Vornicu. Când Oprea suna și anunța că "în 5 minute plecăm în direcția X", Vornicu punea mâna pe telefon, îl suna pe Eugen Stan, care, din teren, organiza traseul Interesului Național", scrie Silviu Sergiu. Ce poti sa mai spui, domnu' lider de sindicat ? parca asta esti, nu ? lider de sindicat. dar nu, voi (tu in special) aveti o prblema cu politia locala ? sunteti frustrati ca-si fac treaba bine atat cat le permite legea ? am sa mi educ copii ca atunci cand vad un miltian de-al tau, sa treaca pe celalalt trotuar sau sa ceara ajutor de la un politist local. In loc sa va vedeti de treaba, instigati. Faceti-va voi treaba voastra si ei si-o fac pe a lor ! Violatori si huligani...(aia trei care l-au "confundat" pe nevinovatul ala cu un sac de box) Norocul lor ca nu au dat de mine...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.411 secunde