€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

POLIȚIA, ÎN ALERTĂ! Șofer care a ucis un pieton, pe trecere, de negăsit!

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Este alertă în județul Iași. Polițiștii încearcă să dea de urma unui șofer care a ucis un om cu mașina. După ce a comis fapta, omul a fugit de la locul accidentului.

Șoferul a lovit mortal un bărbat de 45 de ani care se afla pe trecerea de pietoni. Impactul a fost atât de puternic încât cel accidentat și-a pierdut viața pe loc.

Șoferul a ales să părăsească locul accidentului, crezând că nu va fi găsit. Fugarul este căutat de polițiști cu ajutorul unui portret robot.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8241 secunde