Poliția în acțiune. Sute de șoferi amendați

126
Poliția în acțiune. Sute de șoferi amendați - politie-1452192303.jpg

Articole de la același autor

În ultimele ore, polițiștii din întreaga țară au acționat pentru limitarea efectelor fenomenelor meteo. 


Oamenii legii au acționat cu peste 1.772 de autovehicule pentru a se asigura că nu sunt persoane înzăpezite, blocate în trafic și expuse unor situații de risc, precum și pentru informarea populației, a conducătorilor auto, în ceea ce privește circulația rutieră pe drumurile publice. 


De asemenea, polițiștii au dat 12 amenzi adminis-tratorilor de drumuri, pentru neîntreținerea carosabilului. 


Nici conducătorii auto nu au scăpat basma curată. 114 șoferi au fost sancționați pentru lipsa anvelopelor de iarnă și neutilizarea dis-pozitivelor omologate antiderapante. 


De asemenea, au fost salvate de la îngheț șase persoane fără adăpost, care au fost identificate și tran-sportate la centrele sociale, de către unitățile de Ambulanță. 


"Poliția Română recoman-dă conducătorilor auto să pornească la drum numai după ce s-au interesat cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă și situația meteorologică existentă.


De asemenea, autovehiculele trebuie să fie echipate corespunzător pentru circu-lația în condiții de iarnă (anvelope de iarnă, lanțuri antiderapante, lopată, săculeț cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare - dezaburire funcțional etc.). 


Este, de asemenea, obli-gatoriu ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările polițiștilor rutieri care acționează pe arterele pe care se circulă îngreunat și să permită accesul utilajelor de deszăpezire", se arată într-un comunicat al Poliției Române.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Acțiuni pentru prinderea infractorilor
Luni, 04 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Amenzi de mii  de lei, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4938 secunde