Mai multe ştiri online:

Poliția din Constanța organizează concurs pentru recrutare din sursă externă

Ştire online publicată Joi, 11 Ianuarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia nr. 106, organizează concurs, cu recrutarea candidaților din sursă externă, pentru încadrarea posturilor vacante de personal contractual - administrator II și magaziner la Compartimentul administrarea patrimoniului imobiliar din cadrul Serviciului Logistic și a trei posturi vacante de execuție, personal contractual.

Este vorba despre referent II la Serviciul de Investigații Criminale, la Poliția municipiului Constanța și la Secția 4 Poliție Constanța din cadrul Poliției Municipiului Constanța. Înscrierea candidaților se face personal, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Serviciul Resurse Umane, până la data de 26 ianuarie.

Până la data de 23 februarie, candidații trebuie să completeze dosarul cu copii ale certificatului de naștere pentru candidat, certificatului de căsătorie și ale hotărârilor judecătorești privind starea civilă; autobiografie și tabel de rude; caracterizare de la ultimul loc de muncă sau instituția de învățământ în cazul absolvenților în primul an de la absolvire; declarație de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare; trei fotografii color 3x3 cm și două fotografii color 9x12 cm; fișa medicală tip de încadrare în MAI care va fi eliberată de către Centrul Medical Județean Constanța situat în Municipiul Constanța bulevardul Mamaia nr. 273 în baza trimiterii de la Serviciul Resurse Umane cu ocazia înscrierii; fișa de aptitudine în muncă eliberată de structura competentă de medicină a muncii din cadrul Direcției Medicale a MAI.

Documentele de stare civilă, studii, carnetul de muncă și adeverințele de vechime vor fi prezentate și în original, în vederea verificării conformității copiilor cu acestea. Fiecare candidat își exprimă opțiunea neechivocă privind postul pe care candidează, neexistând posibilitatea înscrierii pentru ocuparea mai multor posturi ori redistribuirii pentru ocuparea altor posturi. Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Constanța, la numărul de telefon 0241/611364, interior 20113 sau 20115.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7555 secunde