Poliția din Cipru a găsit cea de-a cincea victimă a criminalului care a ucis-o pe româncă și pe fetița ei

192
Poliția din Cipru a găsit cea de-a cincea victimă a criminalului care a ucis-o pe româncă și pe fetița ei - ataac-1557094921.jpg
Poliția din Cipru a descoperit duminică într-un lac cadavrul unei persoane despre care consideră că este a cincea victimă a unui criminal în serie care a vânat femei străine timp de aproape trei ani fără a fi depistat, printre victime numărându-se și o româncă și fetița ei.


Cadavrul nou descoperit a fost scos de scafandri dintr-un puț într-o mină de cupru abandonată situată la vest de capitala Nicosia, același loc unde o femeie a fost găsită moartă într-o valiză scufundată în urmă cu o săptămână, relatează Reuters.


"Un cadavru a fost găsit descompus. Nu este identificabil și a fost dus la morgă pentru investigații suplimentare", a spus un reprezentant al poliției.


Și acest cadavru a fost găsit într-o valiză, a afirmat un alt oficial prezent la fața locului.


Un căpitan de armată, în vârstă de 35 de ani, se află în arest de la sfârșitul lunii aprilie sub suspiciunea că a ucis cinci femei adulte și două fete a două dintre victime.


Patru dintre victime ar fi din Filipine, între care o mamă și fiica sa de șase ani. O femeie din România și fiica sa de opt ani, dar și o altă femeie din Nepal au fost de asemenea ucise.


Poliția susține că deține două mărturii din partea suspectului, care le-a cunoscut pe femei online. Majoritatea erau menajere în Cipru și au dispărut în perioada septembrie 2016 și iulie-august 2018.


Cazul a scandalizat opinia publică din Cipru, unde pare să fie cea mai mare atrocitate pe timp de pace împotriva femeilor din istoria recentă a insulei.


Vineri, președintele cipriot Nikos Anastasiades l-a demis pe șeful poliției, invocând aparente nereguli în ancheta privind disparițiile femeilor. Cu o zi în urmă, ministrul justiției își dăduse demisia.


Duminică, suspectul a fost dus în fața unui judecător, care i-a extins perioada de arest, în așteptarea finalizării cercetărilor.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9581 secunde