Poliția de Frontieră și-a mărit colectivul

197
Poliția de Frontieră și-a mărit colectivul - 70812437250180371319912891554106-1568984392.jpg

Articole recomandate

276 de absolvenți ai Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră "AVRAM IANCU" Oradea debutează ca polițiști de frontieră.

"Astăzi este despre voi, dragi absolvenți! Este încununarea efortului pe care l-ați făcut în ultimul an de zile și începutul unei noi etape din viață. În permanență, pe parcursul carierei voastre, amintiți-vă ce anume v-a determinat să alegeți acest drum!

Să nu uitați niciodată de unde ați plecat și să ajungeți, cu demnitate, la apogeul împlinirii dumneavoastră profesionale!

Cu prilejul depunerii jurământului de credință și acordării gradului profesional, vă felicităm și vă urăm, să aveți parte de sănătate, de împliniri profesionale și personale!", le-a transmis chestorul principal de poliție Bogdan-Mihail Ivănescu.

Astăzi fost o zi specială pentru absolvenți și cadrele didactice deoarece, după un an de studiu, se vor bucura de rezultatele muncii lor și își vor vedea răsplătite eforturile și sacrificiile pe care le-au făcut în această perioadă.

Impactul și emoția momentului absolvirii școlii au fost amplificate de faptul că fiecare dintre absolvenți a avut în public cel puțin o persoană dragă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.794 secunde