€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Poliția dă noi detalii despre CRIMINALUL care și-a ucis soția în grădiniță: Decizia luată de oamenii legii

Ştire online publicată Vineri, 26 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Bărbatul care și-a înjunghiat mortal fosta soție, directoare a unei grădinițe private din Capitală, a fost reținut vineri seară pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat sâmbătă instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Femeia, care în urma incidentului a fost găsită în stop cardio-respirator, a murit la Spitalul Floreasca, scrie news.ro.


Potrivit Poliției Capitalei, în jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti și de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc în incinta unei grădinițe private din sectorul 2 al Capitalei.

Victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soț, Marius Cristian Botan, motiv pentru care ea obținuse în instanță un ordin de restricție pe numele său. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă și nu se putea apropia la o distanță mai mică de 200 de metri, atât față de fosta soție, cât și față de cei doi copii ai lor.

În jurul orei 12.00, bărbatul a inttrat în biroul Nicoletei Botan și a înjunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit și a fost prins la scurt timp de polițiștii Secției 8, care l-au predat ofițerilor Serviciului Omoruri, scrie stiripesurse.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8053 secunde