€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Poliția Constanța, AMENZI pentru patronii care nu asigură paza unităților de cazare

Ştire online publicată Marţi, 21 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În perioada 17-20 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor care aduc atingere avutului public și privat.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat o activitate pe linia pazei bunurilor și valorilor, privind modul de asigurare cu pază a unităților de cazare și a celor de alimentație publică, precum și a altor obiective, de pe raza stațiunilor Eforie, Neptun și Vama Veche.

Astfel, polițiștii constănțeni, cu atribuții în domeniul sistemelor de securitate, au verificat 26 de societăți comerciale, dintre care 22 de hoteluri și 4 unități de alimentație publică, pe raza stațiunilor Eforie, Neptun și Vama Veche, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 de lei.

În urma acțiunii, o societate comercială care administrează un hotel, din stațiunea Neptun, a fost sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 10.000 de lei, conf. H.G. 301/2012, pentru neîntocmirea raportului de evaluare la securitate fizică pentru unitate.

Polițiștii vor continua verificările privind respectarea prevederilor Legii 333/2003 mod. privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecția persoanelor și a H.G. 301/2012, urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.728 secunde