Premieră pe litoral!

Poliția a deschis primul punct de informare pe plajă

194
Poliția Română a lansat, ieri, campania de prevenire intitulată "Siguranța ta, prioritatea noastră", care se adresează turiștilor din stațiunea Mamaia și Constanța. 


Scopul campaniei este creșterea siguranței turiștilor din stațiunea Mamaia și Constanța, prevenirea faptelor antisociale și informarea turiștilor cu privire la riscurile de a deveni victime ale unor infracțiuni. Este prima dată când este deschis un punct de informare pe plajă, în zona Cleopatra din Mamaia, care va funcționa până la finele lunii august. 


Astfel, de ieri, polițiștii de la prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cei locali și peste 30 de voluntari ai Crucii Roșii vor fi prezenți, zilnic, în punctul de informare și vor derula activități pe toată plaja din Mamaia, pentru prevenirea furturilor de pe plajă, din autoturisme și din camerele de hotel. În cadrul punctului, fiecare turist va putea fi informat cu privire la modalitatea de petrecere a timpului liber în stațiune, în municipiul Constanța și pe litoralul Mării Negre. 


De asemenea, zilnic, polițiștii și voluntarii vor patrula pe plaja din Mamaia, unde vor oferi informații și flyere preventive turiștilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8942 secunde