€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Polișiștii constănțeni descoperă tot mai mulți șoferi fără permis. "Aceștia se aleg cu dosar penal"

Ştire online publicată Miercuri, 27 Septembrie 2017. Autor: Vali PAPATANASIU
Polițiștii rutieri spun că destul de multe persoane se încumetă să se urce la volan, fără a poseda permis de conducere. Din păcate, acesta este și motivul multor accidente.


Astfel, la data de 26 septembrie, orele 23.50, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Constanța, Postul de Poliție Cumpăna, l-au depistat pe D.E., în vârstă de 21 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe șoseaua Constanței din localitatea Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 26 septembrie, orele 12.45, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurale Băneasa, Postul de Poliție Dobromir, l-au depistat pe S.E., în vârstă de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Bisericii din localitatea Dobromir, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


De asemenea, la data de 26 septembrie, orele 09.45, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliție Seimeni, l-au depistat pe I.G., în vârstă de 44 de ani, din localitatea seimenii Mici, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Principală din localitate, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.


În toate cauzele au fost întocmite dosare penale. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7712 secunde