PODUL DE LA BUTELII INTRĂ ÎN REPARAȚII CAPITALE. CUM SE VA CIRCULA

Vineri, 31 Martie 2017
4844
UPDATE: Lucrările la pod au început în această dimineață, traficul desfășurându-se, în aceste momente, în condiții normale.


Primăria Municipiului Constanța anunță că lucrările de reabilitare ale Podului Cumpenei încep în data de 15 aprilie 2017. Câștigătoarea licitației, asocierea SC Mobitom - SC Siebol, are la dispoziție 12 luni pentru modernizarea Podului Cumpenei. 


Proiectul a fost gândit astfel încât să nu fie obstrucționată circulația. Traficul rutier va fi închis pe câte un sens de mers. Drept urmare, pe jumătate de pod se va lucra, iar cealaltă jumătate va rămâne deschisă pentru circulația autovehiculelor. 


Pentru acest proiect municipalitatea va plăti 7.479.000 lei. Reabilitarea Podului Cumpenei presupune scoaterea liniilor de tramvai, refacerea asfaltului, ocazie cu care se vor lărgi benzile de circulație, vor fi amenajate trotuarele, vor fi eliminați stâlpii de pe pod, va fi schimbat în totalitate sistemul de iluminat public cu unul ultramodern, ceea ce va presupune și introducerea tuturor cablurilor operatorilor TV și de telefonie într-o canalizație specială.


De asemenea, vor fi realizate lucrări de reabilitare a bazei podului, care vor fi corelate cu mersul trenurilor. 


Pagina a fost generata in 0.4191 secunde