Plecați în Bulgaria de 1 Mai? Iată ce trebuie să știți

400
1
Plecați în Bulgaria de 1 Mai? Iată ce trebuie să știți - plecatiinbulgaria1mai-1430414292.jpg

Articole de la același autor

Pe lângă destinațiile de vacanță de pe litoralul românesc, mulți constănțeni își vor petrece minivacanța de 1 Mai pe litoralul bulgăresc, motiv pentru care polițiștii de frontieră constănțeni recomandă utilizarea celor trei puncte de trecere a frontierei, adică Vama Veche, Negru Vodă și Ostrov. În cazul în care se aglomerează punctul de trecere al frontierei din Vama Veche, conducerea Gărzii de Coastă va suplimenta personalul, însă spre deosebire de anii trecuți, anul acesta oamenii au început să se mai răzgândească în privința vacanțelor în Bulgaria și s-au îndreptat către stațiunile din țara noastră.

Potrivit ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, la nivel național, 3.500 de polițiști de frontieră vor supraveghea frontierele de stat.

"Pentru toți acești turiști, am dispus conducerii Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române să ia toate măsurile necesare astfel încât timpul de așteptare la punctele de trecere a frontierei să fie cât mai scurt.

Măsurile dispuse au vizat suplimentarea personalului la punctele de trecere a frontierei și redimensionarea numărului de artere de control în funcție de valorile de tranzit. Conform planului de acțiune comun, 3.500 de polițiști de frontieră vor fi la datorie în aceste zile în misiuni de prevenire și de combatere a actelor ilegale transfrontaliere", a declarat Gabriel Oprea.

Polițiștii de frontieră le recomandă părinților cu minori să aibă asupra lor cartea de identitate sau pașaportul celui mic, iar persoanele străine care însoțesc minorii trebuie să știe că nu pot scoate copiii din țară dacă nu au, pe lângă declarația notarială a ambilor părinți, în original și copie, și certificatul de cazier judiciar. În plus, constănțenii sunt sfătuiți să apeleze cu încredere numărul 021.9590, număr unic al Poliției de Frontieră Române, dacă constată probleme. 

Comentează știrea

Andrei
1 mai 2015
Munceste de acasa!

Cautam oameni seriosi. Se lucreaza part-time. Este vorba de o Franciza Alternativa Noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail. Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Minim 18 ani. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "PART-TIME" la adresa de email : [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1059 secunde