Plase de pescuit ilegale și pește confiscate de Garda de Coastă

153
Plase de pescuit ilegale și pește confiscate de Garda de Coastă - pescuit13389728061349124306-1350903604.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, în urma cărora au identificat patru bărbați care transportau plase monofilament în lungime de aproximativ 200 metri, respectiv pescuiau cu o plasă din ață fără autorizație.


La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Tulcea au acționat în apropierea localității Ceamurlia de Jos unde au surprins doi bărbați, de 26 și respectiv 27 de ani, care transportau în doi saci, opt plase monofilament și 16 kilograme pește din specia caras.


Ulterior, polițiștii de frontieră de la Cernavodă au verificat o ambarcațiune din tablă în care se aflau doi tineri, de 27 și respectiv 24 de ani, care pescuiau cu ajutorul unei plase din ață. Cei doi pescari nu au putut prezenta autorizația de pescuit pentru utilizarea unor unelte de tip industrial.


Plasele cu o lungime de aproximativ 200 de metri au fost ridicate în vederea confiscării, iar peștele a fost predat spre valorificare unei societăți comerciale de profil.


Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere a plaselor monofilament, respectiv lipsa licenței de pescuit cu unelte de tip industrial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Transport ilegal de pește
Pagina a fost generata in 0.5215 secunde