Plasă monofilament și zeci de kilograme de pește, confiscate

361
Plasă monofilament și zeci de kilograme de pește, confiscate - 8iunietransportpeste1339148075-1347653438.jpg
Joi dimineață, în jurul orei 8,45, polițiștii de frontieră au acționat în apropierea localității I.C. Brătianu din județul Tulcea, unde au observat un bărbat care vindea, în zona bacului de trecere peste Dunăre, o cantitate de pește. Verificările au stabilit faptul că persoana în cauză, Ion Ghinea, în vârstă de 56 ani, nu deținea documente de proveniență pentru cantitatea de 57 kilograme de plătică și singer.


Cantitatea de pește, evaluată la 147 lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil.

În aceeași zi, în jurul orei 19.30, oamenii legii l-au depistat, în apropierea lacului Oltina, pe Stelian Florin C., de 17 ani, care transporta o plasă monofilament și cantitatea de 8 kilograme pește viu.

Tânărul le-a spus polițiștilor că a furat peștele dintr-o zonă administrată de Ferma Piscicolă din Oltina. Plasa a fost confiscată, iar peștele a fost redat mediului natural. 

Cele două persoane sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere și comercializare a peștelui fără documente legale, deținere și utilizare a plaselor monofilament și furt piscicol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7426 secunde