Plan roșu de intervenție: O persoană a murit și 23 au ajuns la spital după ce un autocar care venea din Spania s-a răsturnat pe DN7

139
Plan roșu de intervenție: O persoană a murit și 23 au ajuns la spital după ce un autocar care venea din Spania s-a răsturnat pe DN7 - accidentdeautocar1024x614-1540800998.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit și alte 32 au ajuns la spital după ce un autocar cu 72 de oameni la bord s-a răsturnat luni dimineața pe DN 7, în localitatea Tătărăști, autoritățile declanșând Planul Roșu de Intervenție, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.


Răniții au fost transportați la spitalele din Deva și Orăștie. Persoana decedată este o femeie care a rămas încarcerată în autocar.


Conform primelor informații ale poliției, autocarul s-a răsturnat în afara carosabilului, între localităție Tătărăști și Gothatea, iar DN 7 este blocat pentru intervenția echipelor de salvare.


Autocarul circula din direcția Arad spre Deva, primele indicii arătând că acesta ar veni din Spania.


În ajutorul persoanelor rănite, la locul accidentului au intervenit zece ambulanțe SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, o autospecială pentru transport victime multiple, o mașină pentru descarcerare și două mașini pentru stingerea incendiilor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5845 secunde