Plan roșu de intervenție, după un grav accident în care a fost implicat un microbuz. Doi oameni au murit, 11 sunt răniți

215
Plan roșu de intervenție, după un grav accident în care a fost implicat un microbuz. Doi oameni au murit, 11 sunt răniți - acc-1592289874.jpg
Planul Roșu de intervenție a fost activat, marți dimineața, în județul Vrancea. Un microbuz și o mașină s-au ciocnit, la fața locului fiind trimise 11 autospeciale, dar și elicopterul SMURD, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).


Două persoane au decedat, iar 11 au suferit leziuni grave, în urma accidentului, scrie Agerpres.


Conform sursei citate, accidentul rutier a avut loc în localitatea Bolotești.


Conform IPJ Vrancea, microbuzul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit cu autoturismul.


"Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție", menționează IGSU.


La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere, 4 ambulanțe SMURD, 1 descarcerare și 4 ambulanțe ale serviciului județean de ambulantă. În sprijin, se va deplasa și un elicopter SMURD.


Traficul în zonă este blocat. 


Ilustrație foto


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6367 secunde