PLAN ROȘU! Un microbuz cu 12 călători s-a răsturnat

855
PLAN ROȘU! Un microbuz cu 12 călători s-a răsturnat - img149082596200-1558422718.jpg
Autoritățile din județul Vâlcea sunt în alertă, după ce un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, luni, pe DN 7, în localitatea Bujoreni.

UPDATE: Cinci răniți în accidentul de la Bujoreni; microbuzul a fost acroșat de un TIR

Cinci persoane au fost rănite în accidentul produs luni seară la Bujoreni, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un autotren, potrivit Inspectoratului de Poliției Județean (IPJ) Vâlcea.

Reprezentanții ISU Vâlcea au precizat că toate cele cinci victime au fost transportate la spital, una dintre ele fiind în stare critică.

Din primele informații ale polițiștilor, accidentul s-a produs pe DN7, în localitatea Bujoreni, microbuzul, care se deplasa din direcția Sibiu - Râmnicu Vâlcea, fiind acroșat cu semiremorca de un Tir care venea din sens opus.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a activat planul roșu de intervenție, la locul accidentului fiind trimise inițial 12 ambulanțe (10 de la SAJ și două de la SMURD). Planul roșu a fost dezactivat după aproximativ o jumătate de oră.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea a anunțat, luni seara, că a fost activat planul roșu, după ce un microbuz cu cel puțin 12 pasageri s-a răsturnat pe DN 7, în localitatea Bujoreni.

La intervenție se deplasează 10 ambulanțe SAJ, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Poliția Vâlcea transmite că accidentul a fost semnalat prin 112, apelantul precizând că microbuzul a fost acrosașt de un TIR

Traficul în zona producerii accidentului este blocat.

SURSA: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6352 secunde