Pieton în stare gravă, după ce a fost lovit de un șofer fugar

286

Articole de la același autor

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe bulevardul Soveja din municipiul Constanța. Un pieton ce traversa strada prin loc nepermis a fost lovit de un autoturism. Imediat după producerea accidentului, șoferul a fugit de la fața locului, nepăsându-i de starea victimei.

Pietonul, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost transportat la spital cu multiple traumatisme cranio-cerebrale și la nivelul toracelui. Victima a fost resuscitată de cadrele medicale ajunse la fața locului.

După ce a fost intubat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța, cadrele medicale au anunțat, în seara accidentului, că starea pacientului este mai bună și că a fost detubat. Ieri dimineață, starea bărbatului s-a înrăutățit și acesta a intrat, din nou, în comă.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Constanța, proprietarul autoturismului care a lovit bărbatul a fost identificat, iar în continuare polițiștii fac cercetări pentru a-l depista pe șoferul care se afla la volan în momentul producerii accidentului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4453 secunde