PETRECERILE ÎN APARTAMENTE, FAPTE PENALE. Polițiștii din Constanța le-au pus gând rău celor care-și terorizează vecinii

3171
1
PETRECERILE ÎN APARTAMENTE, FAPTE PENALE. Polițiștii din Constanța le-au pus gând rău celor care-și terorizează vecinii - 60523989-1509967320.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni vorbesc, în aceste momente, în cadrul unui eveniment ce are loc la sediul Serviciului Rutier, despre propunerile legislative menite să întărească autoritatea polițiștilor, prin transparență. Invitat special este Adrian Rapotan, fost șef al IPJ Constanța, pensionar. 


Una dintre temele abordate este legată de petrecerile date în apartamente, care se pot transforma în fapte penale. Totodată, s-a discutat și despre persoanele care intervin atunci când un polițist acționează, care ar putea fi cercetate penal. 


Prezenți mai sunt: Constantin Dancu, șeful IPJ, George Munteanu adjunct al Poliției municipiului, Ciprian Sobaru, șeful Poliției Rutiere. 


Comentează știrea

Un cetatean
10 noiembrie 2017
Petrecerile

Dar cu discotecile care dau basul extrem de tare de nu mai poate dormi un cartier intreg nu se spune nimic . Doar de cetatenii care mai fac o petrecere de ziua lor de nastere Rusine Conducerii Constantei

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4907 secunde