PETIȚIE pentru IZOLARE LA DOMICILIU PENTRU MILITARII ÎNTORȘI DIN MALI!

1070

Articole de la același autor

Familiile unora dintre militarii români aflați în misiunea MINUSMA ONU, plecați în Mali din octombrie 2019 și care trebuie să se întoarcă în țară la începutul lunii mai, au lansat o petiție online către ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel Ciucă, prin care solicită ca acestora să le fie permisă izolarea la domiciliu și testarea pentru COVID 19 și nu carantinarea la Baza Militară de la Boboc pentru 14 zile. Printre militarii plecați în misiunea respectivă sunt și constănțeni.


"Stimate domnule Ministru al Apărării Naționale, domnule Nicolae-Ionel Ciucă, Vă invităm să analizați cu atenție situația în care se vor afla militarii din misiunea Minusma ONU, care urmează să fie repatriați în data de 7 mai 2020!


După o perioadă de aproape 8 luni petrecută în slujba patriei, sub soarele fierbinte al Africii și  într-un mediu încărcat de praful greu respirabil al Saharei, militarii detașamentului au fost informați că, la revenirea în țară, vor petrece o perioadă de 14 zile departe de noi, cei dragi care îi așteptăm cu atâta dor și nerăbdare acasă.


Facem apel la experiența dumneavoastră de militar care a participat la misiuni în afara teritoriului național, la înțelegerea dumneavoastră de familist și la grija dumneavoastră de tată și vă rugăm să analizați și să dispuneți impunerea măsurii de izolare la domiciliu timp de 14 zile, în temeiul ordonanțelor militare și prevederilor ce permit acest lucru.
Domnule Ministru al Apărării Naționale, vă rugăm ca, în aceste momente extrem de grele, să ne fiți alături în demersul inițiat!", se menționează în petiția lansată de soția unuia dintre piloții elicopterelor participante la misiune. 


Petiția poate fi găsită pe pagina web "Petiții ale comunității" (https://secure.avaaz.org/ro/community_petitions/stimate_domnule_ministru_al_apararii_nationale_dom_izolare_la_domiciliu_pentru_militarii_din_mali_prima_rotatie_misiunea_onu_minusma/?zWRPsqb&fbclid=IwAR0QHNo8qDtqN2zdO_yX9SV62kQvt721B4qfzj1pOQoPq2mnD17tX699mXk)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7518 secunde