Peste un kilometru de plasă monofilament, confiscat

97
Peste un kilometru de plasă monofilament, confiscat - plasemonofilament-1384679356.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din Chilia au oprit sâmbătă pentru control, în zona de competență, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 33 ani.

În interiorul autoturismului a fost găsită cantitatea de 56 kilograme pește din specii diferite, în stare proaspătă, și un kilogram de icre din specia crap pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative.

O zi mai devreme, în jurul orei 18.30, polițiștii de frontieră din Tulcea au identificat un alt tânăr, în vârstă de 25 ani, care deținea 70 kilograme de pește și 14 plase tip monofilament în lungime de 1.065 metri.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de pește și icre, evaluată la 218 lei, care a fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, precum și plasele monofilament, iar bărbații în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de "transport al peștelui și icrelor fără documente legale" și "deținere a plaselor tip monofilament".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.591 secunde