Peste jumătate de tonă de pește braconat, confiscat de polițiștii de frontieră

234
Peste jumătate de tonă de pește braconat, confiscat de polițiștii de frontieră - prinsicu100dekilogramedepestebra-1350204339.jpg

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, în urma cărora au depistat patru bărbați care transportau aproape 600 de kilograme de pește, fără documente justificative.


Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Tulcea au acționat, în week-end, în apropierea localității Luncavița unde au verificat un Renault Kangoo, condus de un bărbat de 32 ani.

În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 527 kilograme pește pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență și transport.

 De asemenea, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Pardina au verificat, pe comunicația Tudor Vladimirescu - Chilia Veche, o Dacie în care se aflau trei bărbați, de 32, 35 și respectiv 37 de ani. În autoturism a fost găsită cantitatea de 45 kilograme pește pentru care cei trei tineri nu au putut prezenta documente justificative.


Cele 572 kilograme de pește, evaluate la aproximativ 1.900 lei, au fost ridicate în vederea confiscării și predate spre valorificare unor societăți comerciale de profil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7986 secunde