Peste 80 de kg pește confiscate de polițiștii de frontieră

282
Peste 80 de kg pește confiscate de polițiștii de frontieră - peste80kg2-1559072577.jpg

Articole de la același autor

Nici o săptămână fără pește confiscat! Aceasta este situația cu care se confruntă, în mod constant, polițiștii de frontieră. 
Zilele trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Midia, aceștia au oprit pentru control, în zona Lacului Sinoe, din județul Constanța, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 39 de ani, care avea în portbagaj opt saci din plastic în care se aflau plase de pescuit de tip monofilament în lungime de aproximativ 600 m și cantitatea de 82 kilograme pește, diferite specii, în stare proaspătă. Individul nu deținea documente legale pentru toate acestea. Ca urmare, întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar plasele monofilament au fost ridicate în vederea confiscării. 


În acest caz, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pescuit fără licență sau autorizație de pescuit și intenția de comercializare a cantității menționate mai sus. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6393 secunde