Peste 60 de morți și 100 de ostatici. Franța își închide frontierele, după seria de atacuri teroriste

206
Peste 60 de morți și 100 de ostatici. Franța își închide frontierele, după seria de atacuri teroriste - 56465b04682ccfea7d635810-1447457136.jpg

Articole recomandate

Administrația de la Paris a declanșat Planul Alpha - reacție la atentate multiple -, iar Guvernul va organiza o ședință de urgență. Președintele Franței, François Hollande, a anunțat, în urmă cu scurt timp, că a fost decretată stare de urgență pe întreg teritoriul Franței, în urma atacurilor teroriste ce au avut loc la Paris.


François Hollande anunță închiderea frontierelor țării. Vor fi instituite restricții de circulație și se va proceda la percheziții corporale ori de câte ori va fi nevoie. Au fost cerute întăriri militare.


CITEȘTE ȘI Video. TEROARE ÎN PARIS. ȘASE atacuri teroriste simultane! Atentat și pe Stade de France! ZECI DE MORȚI! Președintele era pe stadion!


Mai multe explozii, comise aparent de teroriști sinucigași, au avut loc vineri seară în fața "Stade de France", în cursul unui meci de fotbal între reprezentativele Franței și Germaniei. La meci asista și președintele Francois Hollande, care a fost evacuat în siguranță. Hollande va face curând o declarație adresată națiunii.

În paralel, teroriști au deschis focul cu arme automate la restaurante și terase din zonele Bichat, Charonne și Bataclan, situate în centrul Parisului.

În sala de concerte din zona Bataclan, în sectorul 10 al Parisului, persoane înarmate au ucise zeci de persoane și țin ostatice alte câteva sute. În momentul atacului, în sală avea loc un concert al grupului hard rock Eagles of Death Metal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5489 secunde