Peste 400 de persoane date în urmărire, depistate de polițiști

139
Peste 400 de persoane date în urmărire, depistate de polițiști - schengen-1452439924.jpg

Articole de la același autor

În ultima săptămână, polițiștii români și cei din statele membre Schengen au dat de urma a 415 persoane urmărite. Potrivit oamenilor legii, pe teritoriul țării noastre, au fost identificate 343 de persoane ce fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen).

De asemenea, polițiștii români au pus în aplicare 12 mandate europene de arestare, au depistat 185 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 13 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

Mai mult, oamenii legii au descoperit 62 de mașini care erau căutate pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor penale, nouă plăcuțe de înmatriculare, două certificate de înmatriculare și alte două documente căutate de autoritățile din statele membre.

"Totodată, 72 de persoane căutate de autoritățile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Inspectoratul General al Poliției Române.

Dintre acestea, 23 erau urmărite de Poliția Română în baza unor mandate europene de arestare, 12 persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar trei persoane erau semnalate dispărute de autoritățile române.

Partenerii din statele membre au identificat 11 autoturisme și șapte documente, căutate de autoritățile române în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale", au precizat polițiștii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Tânără dată  în urmărire națională
Pagina a fost generata in 1.6401 secunde