Peste 30.000 de țigarete de contrabandă, confiscate

112

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au confiscat nu mai puțin de 33.200 de țigarete de contrabandă, transportate de un cetățean român cu un autoturism în municipiul Constanța, respectiv ascunse și nedeclarate de un marinar străin pe o navă aflată în Portul Constanța. 


Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanța, aflați în misiune în municipiul Constanța, au acționat pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse din tutun, oprind pentru control un Volkswagen Golf, condus de un bărbat de 37 de ani, cu domiciliul în județul Constanța. În urma verificărilor autoturismului, oamenii legii au descoperit 23.200 de țigarete cu timbru de Ucraina, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență. 


De asemenea, o echipă comună formată din polițiști de frontieră ai Gărzii de Coastă și lucrători vamali a efectuat controlul unei nave sub pavilion Tanzania, ancorată în Portul Constanța. În cabina unui marinar au fost găsite ascunse și nedeclarate 10.000 de țigarete netimbrate. 


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigarete, evaluată la 17.600 lei, iar autoturismul, în valoare de 3.000 euro a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Cetățeanul român și marinarul străin s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă cu produse din tutun și evaziune fiscală, cercetările fiind instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Economie : Coșmarul portului Constanța
Pagina a fost generata in 0.7437 secunde