Peste 250 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul FC Viitorul - FC Dinamo de sâmbătă seara

272

Peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "TOMIS" Constanța vor asigura ordinea publică și siguranța suporterilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre FC VIITORUL Constanța - FC DINAMO București, din cadrul Ligii I, care se va disputa sâmbătă, 17 noiembrie a.c., pe stadionul "FARUL", din Constanța, începând cu ora 21.30.
Conform criteriilor elaborate de către federațiile sportive naționale de profil și Jandarmerie, meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc.


Jandarmii spun că spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.


Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și pază sau al forțelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.


Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.


Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete și invitații.
Pentru fluidizarea traficului pietonal în zonă, începând cu ora 19.30 traficul rutier va fi restricționat pe străzile Primăverii și Ion Andreescu până la orele 23.30.


Purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile "Tomis", căpitan Codrin Popoiu, spune că pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces (ora 19.30).


Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnicheți, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.
Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3075 secunde