Peste 200 kg de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră

288
Peste 200 kg de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră - 140601-1560514894.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au descoperit un cetățean român care transporta, cu un autovehicul, peste 200 kilograme de pește, fără documente legale.


În data de 14.06.2019, în jurul orei 09.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Punctului de lucru Midia, acționând în baza unei informații, au oprit pentru control, în dreptul localității Cernavodă, un autovehicul înmatriculat în România, condus de cetățeanul român T.C. în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza municipiului București.


În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 219 kilograme de pește, din specia caras, șalău și crap, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale.


Cantitatea de pește, descoperită fără documente legale, a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "deținere și transport fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește", la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5517 secunde