Mai multe ştiri online:

Peste 200 kg de pește au fost confiscate de polițiștii de frontieră

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, cu sprijinul colegilor din cadrul Punctului de lucru Midia au oprit pentru control, zilele trecute, în dreptul localității Cernavodă, un autovehicul înmatriculat în România, condus de un cetățean român, domiciliat pe raza municipiului București.


În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, oamenii legii au descoperit cantitatea de 219 kilograme de pește, din specia caras, șalău și crap, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale.
Cantitatea de pește, descoperită fără documente legale, a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8766 secunde