Peste 200 de polițiști fac percheziții într-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de 22 milioane lei

188
1
Peste 200 de polițiști fac percheziții într-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de 22 milioane lei - perchezitii-1434004276.jpg

Articole recomandate

Peste 200 de polițiști efectuează, în această dimineață, percheziții la persoane și firme care ar fi efectuat tranzacții artificiale cu scopul de a se sustrage de la plata obligațiilor fiscale și au provocat astfel un prejudiciu de 22 de milioane de lei.


"Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 105 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județele Ilfov, Argeș, Giurgiu, Prahova, Cluj, Constanța și Vâlcea și pun în executare 60 de mandate de aducere într-un dosar privind comiterea infracțiunii de evaziune fiscală", informează un comunicat al DGPMB remis AGERPRES.

Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că, în perioada 2012 — 2013, suspecții au înregistrat contabil, în numele a trei firme fantomă, și au declarat fiscal cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale, derulând tranzacții artificiale care nu au un conținut economic și nu pot fi utilizate în cadrul unor practici economice obișnuite, cu scopul de a se sustrage de la plata obligațiilor fiscale.


Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis? N-ai resurse... Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4975 secunde