Peste 20.000 de metri de plasă monofilament confiscată de polițiștii din port

270
Peste 20.000 de metri de plasă monofilament confiscată de polițiștii din port - plasa-1354202227.jpg
La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța au depistat în flagrant pe digul de sud din portul Midia Năvodari patru bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 42 de ani, trei din Năvodari și unul din Constanța, având asupra lor 2.500 de metri de plase monofilament, interzise la deținere potrivit dispozițiilor legale.

Având în vedere aspectele constatate, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere ilegală de plase monofilament, în forma prevăzută de dispozițiile art. 64 lit. M din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

În această dimineață, polițiștii au efectuat două percheziții în locații diferite din Constanța și Năvodari, la domiciliile a doi dintre suspecți.

Cu această ocazie, la aceste adrese au fost găsiți 57, respectiv 37 de saci ce conțineau plase monofilament, cu o lungime totală de 19.200 de metri, care au fost ridicate de către organele de poliție în vederea confiscării.

Persoanele în cauză sunt cercetate în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Pește confiscat la Pardina
Pagina a fost generata in 0.3065 secunde