Peste 2.000 de sancțiuni "oferite" de rutieriști șoferilor vitezomani

84
1
Peste 2.000 de sancțiuni
Depășirea limitei legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice. Până pe 21 iulie, polițiștii rutieri constănțeni desfă-șoară o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care depășesc limita legală de viteză.

De la începutul acțiunii, de pe 7 iulie și până în prezent, oamenii legii au sancționat peste 2.000 de șoferi care au încălcat limita legală de viteză. Alți 33 de conducători auto au rămas pietoni pentru că au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 de kilometri pe oră.

"Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto să respecte limitele de viteză, atât în localități, cât și în afara acestora, să folosească centura de siguranță, atunci când sunt în trafic atât conducătorii auto cât și pasagerii acestora, să nu se angajeze în efectuarea depășirilor neregulamentare, să nu aibă în timpul mersului preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenția, adică să caute acte, să umble la casetofon, să vorbească la telefonul mobil", afirmă Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Costanța. 

Comentează știrea

QkonvYaRm
8 septembrie 2014
ZGIRrzypg

iMWP8v tbcxbkvuseld, [url=http://sjppgwiltnoh.com/]sjppgwiltnoh[/url], [link=http://qremouchioff.com/]qremouchioff[/link], http://ahudvhhvpkig.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1817 secunde