Peste 160 de dispăruți, găsiți de Poliție

140
2
Peste 160 de dispăruți, găsiți de Poliție - disparutipolitie-1417339788.jpg

Articole de la același autor

În ultima săptămână, 169 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată au fost depistate de polițiștii structurilor de investigații criminale, în urma activităților desfășurate sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române.

Polițiștii structurilor de investigații criminale din întreaga țară au depistat, în perioada 21 - 27 noiembrie a.c., 87 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 54 de minori. Minorii depistați au fost încredințați familiilor sau internați în centre pentru minori și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

De asemenea, au fost depistate 82 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre care 71 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 5 aveau mandate de arestare preventivă, iar 6 persoane aveau mandate europene de arestare.

Printre cei depistați de polițiști s-a aflat și un tânăr de 19 ani, din Năvodari, care se sustrăgea executării unei pedepse de doi ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.



Comentează știrea

cristina
30 noiembrie 2014
job

Cautam operatori calculator pentru publicitate anunturi.Se va face instruire prin email apoi se va incepe sa se lucreze.Se ofera contract legal!Pentru mai multe informati trimiteti text''info''la adresa de mail:[email protected]

Zizi
30 noiembrie 2014
Completare la primul comentariu

Mai Felicia, ti-a spus cineva vreodata ca esti o proasta, si ca in spatele mesajului tau se ascunde o teapa?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6659 secunde