Mai multe ştiri online:

Peste 120 de salvamari, pe plajele din Mamaia și Constanța

Ştire online publicată Luni, 03 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Deși vara de-abia începe, mulți temerari deja au făcut prima plajă și prima baie în mare. Începând de sâmbătă, 1 iunie, salvamarii își reiau posturile de unde vor supraveghea valurile timp de trei luni de zile. Pentru a avea o vacanță în siguranță sau o zi plăcută de relaxare, pentru constănțeni, autoritățile ne atrag atenția să respectăm indicațiile salvamarilor și semnificațiile steagurilor arborate.


Peste 120 de salvamari veghează începând din acest week-end plajele din Mamaia și Constanța. Salvatorii au la dispoziție 29 de foișoare și șapte puncte de prim ajutpr, pentru ca turiștii și constănțenii să fie în siguranță atunci când merg la plajă. Salvamarii au în dotare ambarcațiuni rapide și schi-jeturi pentru intervenții urgente.


Vă reamintim că puteți intra în apa mării doar dacă la foișoarele salvamarilor este afișat steagul jumătate galben jumătate roșu. În cazul în care se ridică steagul galben, atunci înotul este permis doar celor foarte experimentați, însă arborarea steagului roșu la foișor înseamnă înotul strict interzis.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8456 secunde