Peste 100 de persoane caută pe câmpuri un tânăr dispărut în timpul viscolului

155
Peste 100 de persoane caută pe câmpuri un tânăr dispărut în timpul viscolului - ger345567262600-1484121041.jpg

Articole recomandate

Aproximativ 100 de polițiști, angajați ISU, jandarmi și voluntari au reluat, în această dimineață, căutările unui tânăr de 24 ani, din localitatea Oțeleni, dispărut sâmbătă seara.

Aproximativ de polițiști din cadrul IPJ Iași și IPJ Neamț, angajați ISU Iași, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Bacău și voluntari au reluat miercuri dimineața căutările unui tânăr de 24 ani, din localitatea Oțeleni, care a plecat sâmbătă seara de acasă și nu s-a mai întors.


Misiunea de căutare este coordonată de Inspectoratul Județean de Poliție, care a demarat căutările din cursul zilei de luni, imediat după ce tatăl lui Alexandru Agiurgioaiei a anunțat dispariția.

"Se caută pe o distanță de peste 10 kilometri, între localitatea Doljești, din județul Neamț, și comuna Oțeleni din județul Iași. Pe parcursul zilei de luni, imediat după ce am primit sesizarea, mai mulți polițiști, pompieri și voluntari au demarat căutările. Au fost folosite și trei buldoexcavatoare pentru deszăpezirea unui drum comunal care face legătura între cele două localități", a declarat, pentru AGERPRES, Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Potrivit declarațiilor făcute de tatăl lui Alexandru Agiurgioaei, sâmbătă seara tânărul a plecat cu patru prieteni la discoteca din satul Butea, aflată la 12 kilometri de localitatea Oțeleni, satul natal. Dimineața, în drumul spre casă tinerii au fost prinși pe drum de viscol.

Din cauza vântului puternic și a vizibilității extrem de reduse, fiecare dintre cei cinci și-a continuat singur drumul spre casă, Alexandru fiind văzut ultima dată alergând pe drumul care leagă localitatea Butea de Oțeleni. Tatăl băiatului a anunțat abia luni dispariția, inițial el crezând că din cauza viscolului a rămas peste noapte la unul din prieteni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1386 secunde