Pesedistul Mircea Dobre, nici bani publici n-a păpat, nici gura nu-i miroase

580
În articolul cu titlul "Primăria Constanța a băgat în buzunarele clientelei PSD peste 440 miliarde de lei, bani publici, numai în 2009 (II)", publicat la data de 3 decembrie, scriam la un moment dat că firma consilierului social-democrat Mircea Dobre, SC Dobre&Fiii SRL, a câștigat mai multe contracte cu Primăria Constanța pentru furnizarea zahărului, făinii și orezului pentru pachetele pensionarilor.
Precizăm însă că a intervenit o eroare, numele corect al firmei câștigătoare fiind SC Dobre&Fiii Logistics. Această societate îl are ca unic asociat pe Dragoș Piuaru, care este însă acționar, alături de soția lui - Magdalena, Mircea Dobre și Mircea Titus Dobre și la SC Dobre&Fiii. Pentru a demonstra că cele două firme sunt surori și că există o mare legătură între ele, trebuie precizat că ambele societăți își au sediul la aceeași adresă și împart aceleași numere de telefon și fax.
Mai mult, pentru o persoană care susține că nu are nicio legătură cu SC Dobre&Fiii Logistics, Mircea Dobre pare foarte bine documentat în legătură cu afacerile firmei respective. El ne-a precizat într-un drept la replică faptul că SC Dobre&Fiii Logistics "se regăsește numai în contractul cu orez și parțial în cel cu făină (în 2009 a câștigat licitația numai pentru trei luni)".
De asemenea, Mircea Dobre susține faptul că simpla asociere a numelui său și a firmei SC Dobre&Fiii cu contractele din bani publici oferite de Primărie i-au creat "mari prejudicii materiale și morale". Nu știm în ce fel s-a simțit lezat, mai ales că numele și firma lui sunt implicate în alte contracte cu fonduri publice, oferite însă de Consiliul Județean, condus tot de colegul lui de partid Nicușor Constantinescu. Așadar, lucrurile nu se schimbă cu mult. Aceeași mâță, altă țâță!
La licitația organizată de CJC pentru "Furnizarea și distribuția de produse lactate și de panificație pentru elevii din clasele I-VIII din învățământul de stat și privat, precum și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore", contractul a fost adjudecat de SC Dobre&Fiii pentru suma de 51.303.360 lei, fără TVA, adică vreo 600 de miliarde de lei vechi cu tot cu TVA, informează site-ul www.licitatiapublica.ro. Cine nu s-ar simți, oare, ofensat după un asemenea contract?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Decembrie 2009
Stire din Eveniment : Măcel pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 1.8008 secunde