Pescari meseriași! Capturi incredibile de pește pe lacul Corbu 2

1341
Marți și miercuri, 16-17 mai a.c., timp de 24 de ore, Asociația Jandarmii "Tomis" Constanța a organizat pe lacul Corbu 2, un concurs de pescuit desfășurat între cele cinci echipe ale subunitățiilor și două ale comandamentului Grupării Mobile Constanța. Echipele au fost formate din câte trei-patru pescari, cei mai "profesioniști" dintre amatori. 


Încă de la început, organizatorii și participanții în concurs, au încercat și parțial au reușit să influențeze arbitrii cu pregătirile făcute pentru buna desfășurare a competiției, prin amplasarea unui cort pe marginea lacului, unde concurenții au avut posibilitatea să-și cântărească prada, sau să se "refacă" după înregistrarea capturilor. Juriul nu a luat în calcul fotografiile aduse în locul capturilor, pornind de la premisa că pot fi trucate.


Reprezentanții detașamentului doi, respectiv plt. adj. Cristian Plăcintă, plt. maj. Marcel Ghenu, plt. maj. Mircea Vasilescu, plt. George Oancea, s-au clasat pe locul I, cu 148 kg de pește. Aceeași echipă a fost recompensată și pentru cea mai mare captură, un crap de 13,560 kg. 


Detașamentul trei, a ocupat locul al II-lea, cu 68 de kg de pește. Membrii echipei, plt. maj. Ionuț Olteanu, plt. maj. Bogdan Lăcustă, plt. maj. Marinache Leu. Echipa comandamentului (parc auto) având în alcătuirea sa pe plt.maj. Marian Vână, plt.maj. George Teacă și plt.maj. Adrian Baraitaru a obținut locul III, cu 37 kg de pește. 


Participanții au fost premiați cu diplome și unelte de pescuit. Peștii capturați au fost eliberați după cântărire în prezența arbitrilor (col. Aurel MIHAI, lt.col. Marian ZAMFIRA și plt.maj. Ionuț OLTEANU). Echipa câștigătoare va reprezenta Secția de Pescuit Sportiv a Asociației la competițiile organizate la nivel național sau în regiune.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6154 secunde