€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Persoanele în vârstă, sfătuite cum să se ferească de escroci

Ştire online publicată Luni, 08 Ianuarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
În week-end, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au stat de vorbă cu constănțenii, pentru a-i avertiza cu privire la infracțiunile contra patrimoniului, furturi personale, din locuințe și înșelăciuni, pe raza Secției 5 Poliție Constanța.

Polițiștii au acordat o atenție deosebită vârstnicilor, oferindu-le sfaturi utile, cu scopul prevenirii infracțiunilor de înșelăciune prin metoda „Accidentul”, a tâlhăriilor și a furturilor, în special a celor din locuințe. Sfatul polițiștilor este ca cetățenii să apeleze numărul unic de urgență 112 ori de câte ori primesc telefoane de la persoane necunoscute, care cer sume de bani, indiferent de motivul invocat.

Totodată, oamenii au fost sfătuiți să verifice dacă situația de urgență este reală, la un număr de telefon ce aparține unei rude apropiate și să nu înmâneze bani persoanelor necunoscute, care pretind a fi doctori sau avocați.

Activitățile se înscriu în Programul national de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului și Campania de prevenire „Hoții sunt creativi, fii preventiv!”.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9417 secunde