Persoanele care au aruncat un bancomat în aer au fost prinse. Cine a furnizat informațiile

300
Persoanele care au aruncat un bancomat în aer au fost prinse. Cine a furnizat informațiile - bancomat01-1552384066.jpg

Articole recomandate

Două persoane care au aruncat un aer un bancomat în Arad au fost prinse de polițiști, după o operațiune în care au fost angrenate mai multe structuri de informații. Un bărbat și o femeie sunt bănuiți de spargerea din ianuarie de la o bancă, prin distrugerea bancomatului în explozie, dar și de o tentativă similară, cu câteva zile înainte de faptă. 






În perchezițiile desfășurate în trei locații au fost descoperite și ridicate mai multe instrumente de spargere, două butelii de oxigen și acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, și un cablu electric cu electroșoc, confecționat artizanal.

"În urma investigațiilor a reieșit că, în perioada 6 – 14 ianuarie, persoanele vizate ar fi încercat să sustragă bani dintr-un ATM din Timișoara, iar la data de 14 ianuarie ar fi sustras 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus ATM-ul", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), potrivit Agerpres.


Și mașina folosită la jaf a fost confiscată de polițiști, care au beneficiat de suportul colegilor de la structurile centrale, Institutul Național de Criminalistică, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor, Direcția Operațiuni Speciale din IGPR și șapte structuri de poliție locale, scrie libertatea.ro


 Sursa imagini: Poliția Română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3872 secunde