Persoane și autoturisme, depistate în urma cooperării Schengen

187
Persoane și autoturisme, depistate în urma cooperării Schengen - 364bbf34d9a10e216eeb18ce82df76ac-1350284967.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii români și partenerii străini au identificat, în ultima săptămână, 120 de persoane și 38 de autoturisme ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Astfel, polițiștii români au pus în aplicare 11 mandate europene de arestare și au identificat două persoane semnalate ca fiind dispărute. De asemenea, oamenii legii au depistat 34 de persoane căutate în vederea participării la o procedură judiciară. Totodată, pe teritoriul României, au fost identificate 29 de autoturisme căutate de către partenerii din Spațiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale.

Autoritățile străine au identificat pe teritoriul lor 44 de persoane căutate de Poliția Română, dintre care 29 în baza unui mandat european de arestare și cinci persoane semnalate ca fiind dispărute din România. De asemenea, au fost identificate în statele membre, nouă autovehicule semnalate de România în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cursul procedurilor penale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Arsenal de arme în mașină
Pagina a fost generata in 0.439 secunde